NIEUWBOUW

Bouwbedrijf Lagerweij heeft veel ervaring met de bouw van woningen. Met name in de vrije sector hebben wij onze sporen verdiend. Wij realiseren geen standaardwoningen, maar projecten op maat. Volledig naar de wensen van de opdrachtgever. Een andere steensoort, grotere ramen of toch een extra muur: U heeft het voor het zeggen. Voor een huis dat aan al uw woonwensen voldoet, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

nieuwbouw

uitbouw01

RENOVATIE / VERBOUW

Een fraaie serre of dakkapel, vergroten van uw woning d.m.v. een uitbouw. Voor vrijwel iedere verbouwing, klein of groot, kunt u vertrouwen op Bouwbedrijf Lagerweij. Binnenshuis verzorgen wij ondermeer het stucadoorswerk zoals: spachtelputz, schuurwerk en granol. Het betegelen van uw keuken, badkamer of toilet , nemen we ook graag voor onze rekening. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente.

ONDERHOUD

Onderhoud en renovatie, is het derde specialisme van Bouwbedrijf Lagerweij. Hierbij gaat het onder meer om het vervangen van vloeren, het isoleren van woningen en het vernieuwen van kozijnen, dakgoten en boeidelen. Daarnaast dragen wij zorg voor het plaatsen van beglazing, het vernieuwen van dakbedekking en andere onderhouds- of herstelwerkzaamheden. Als relatief kleine organisatie kunnen wij snel op zaken inspelen. Eventuele wijzigingen tijdens de bouw zijn makkelijk en snel te realiseren. Wanneer het herstel van bouwkundige gebreken niet kan wachten, komen wij direct in actie, ook buiten kantoortijden en in het weekend.

uitbouw02